Производство на домакински фолиа

В края на 2011 година е инсталирана линия за разролване и опаковане на домакинско фолио, която позволява производството на алуминиево фолио, фолио за свежо съхранение и хартия за печене с различни дебелини и ширини. Поради интерес на различни потребители към нашите продукти се предлагат дължини до 500м, като основните ширини на нашите продукти са 290мм, 380мм и 440мм.
 
Произвежданите продукти са с търговска марка Rolafix.
Производството е оборудвано със съвременни технологични  машини, позволяващи висока производителност и качество отговарящо на нуждите на световните пазари.
 
Благодарение на високо квалифицирания персонал,  основно предимство е кратките срокове за изпълнение на нашите заявки. Високото качество на продукцията гарантира пълната удовлетвореност на клиентите.
Основните продукти са Алуминиево фолио, Хартия за печене и Фолио за свежо съхранение. Произвеждат се продукти както за домакински нужди, така и за кетъринг сегмент. Предлагат  се в различни размери и опаковки, в зависимост търсенето на пазара.
 
Има възможност за производство на продукти с друга търговска марка по зададен дизайн и параметри за опаковка. В нашата практика сме работили както за собствени марки на различни търговски вериги, така и за чуждестранни клиенти.